MDR_banner_02.png
IMG_7234.JPG
MDR_banner_02.png

Bio


DETTA ÄR MÄLARDALENS RÖR

SCROLL DOWN

Bio


DETTA ÄR MÄLARDALENS RÖR

 

Lite fakta om Mälardalen Förs. & Rör AB

Företaget startades 1976 av Per-Erik Lind som några år tidigare flyttat till Västerås från Karlskoga för en anställning hos NVS som arbetsledare.  Mälardalens Rör var till en början ett fåmansbolag där Per-Erik figurerade som både företagsledare, arbetsledare och montör. Ingemar Karlsson och Bo Blom var med från början och har hängt med i verksamheten ändå tills de nyligen pensionerades. Tord Sellgren var den tredje anställde och har även han arbetat i firman till sin pension för några år sedan. Denna triad av montörer har tillsammans med Per-Erik varit grunden i detta mycket stabila och välrenommerade framgångs koncept.

Framgångsreceptet har till stor del varit kombinationen av fantastiska medarbetare som med sin arbetsvilja, lojalitet och professionalism tillsammans med Per-Eriks passion för yrket där han helhjärtat ägnat hela sin drivkraft och kunskap till att utvecklas och tillmötesgå kunden.

Robert Lind och Veronica Lange är nu delägare och är son respektive dotter till Per-Erik Lind och har därmed fått med sig andan med modersmjölken. Med stor sorg kan vi även delge fru Iréne Lind; mor och musa vad gäller att hålla ihop tillvaron och trådarna runt omkring bolag och drift, en stor del av framgångarna och har gjort det möjligt för Mälardalens Rör att utvecklas och hålla samma höga kvalitetsnivå från starten och även under expansionen under 80- och 90-talet.

Robert Lind har tagit över Per-Eriks roll som operativ chef är även VD.

Veronica Lange; dotter till Per-Erik och Iréne; sköter administrationen och har gjort så sedan början av 90-talet när det helt enkelt blev omöjligt för Per-Erik att hinna med det när bemanningen utökades stegvis upp mot 20 talet anställda montörer.

Mälardalens Rör är ett äkta familjeföretag där nu även Inez Fryklöf arbetar med fakturering m.m. som tredje generationen. Vi ser det som en ultimat storlek med de 25 anställda montörerna vi är nu där vi kan upprätthålla kvalitén och sammanhållningen och därmed erbjuda kunden den service och kontinuitet vi ser som grunden i vår anda. Att utvecklas mot nya mål med tydliga strategier vad gäller arbetsmiljö och nytänkande inom branschen är för oss en av grundpelarna i arbetet att tillsammans med kunden slutföra högsta möjliga kvalitativa arbeten och projekt.

Vi ser fram emot nya äventyr med glädje och inspiration.

 

 

 

 

Det här är vi riktigt bra på

VVS
PROJEKTERING
MONTAGE
OFFERERING
IMG_7234.JPG

End


Med andra ord är vi proffs på det vi gör.  

Kontakta oss för mer info

End


Med andra ord är vi proffs på det vi gör.  

Kontakta oss för mer info